Együtt

Sajnos, gyakran előfordul, hogy a pénz a gátja a jó közérzetnek és az egészségnek.

Számunkra ez nem elfogadható állapot. A munkával megkeresett pénzből élünk és adózunk. Mégis előfordul, hogy nehézségekkel kell szembenézni.

Ezért döntöttünk úgy, hogy azon segítségre szorulókon is igyekszünk segíteni, akik ezt akár tartósan, akár átmenetileg nem tudnák megfizetni. Időközönként térítésmentesen fogadjuk azokat, akik csak így tudnak hozzájutni a szolgáltatásokhoz!

Nincs más dolguk, csak az akkor megjelenő nyílt nap menüben lévő időpontokra jelentkezni. Mindenki saját belátására bízzuk, hogy melyik időpontot használja fel, csak kérjük mérlegelje valóban Ön-e az, aki csak egy nyílt nap keretében tud eljutni hozzánk.

Nem fogjuk megkérdőjelezni, ki mikor és miért jelentkezik, csak segítünk.

Kérjük, ha ismer olyanokat, akiknek csak ily módon van lehetősége segítséget kérni, értesítse Ön.

Köszönjük a megértést és együttműködést!Szeretnék időpontot foglalni!

Online időpontfoglaló alkalmazásunk segítségével önállóan, telefonos egyeztetés nélkül foglalhat kezelési.

IDŐPONT FOGLALÁS

Szeretnék kérdezni!

Felkeltette az érdeklődésés egy vagy akár több téma is a lubricus.hu oldalon? Adja meg nevét és e-mail címét, és írjon nekünk az alábbi „Kérdezni szeretnék!” szöveges felületbe, mi válaszolni fogunk a lehető legrövidebb időn belül!

Szeretnék időpontot foglalni!

Elektronikus időpontfoglaló alkalmazásunkon keresztül telefonos egyeztetés nélkül, önállóan foglalhat kezelési időpontot.

IDŐPONT FOGLALÁS

Szeretnék kérdezni!

Felkeltette az érdeklődésés egy vagy akát több téma is a lubricus.hu oldalon? Írjon nekünk az alábbi „Kérdezni szeretnénk” szöveges felületbe, mi válaszolni fogunk a lehető legrövidebb időn belül