A lökéshullám terápia a mindennapokban

Újdonság!

A lökéshullám terápia hatékonyan segít a merevedési zavar megszűntetésében!

Töltse le az angol nyelvű tájékoztatót pdf formátumban az alábbi gomb megnyomásával!

LETÖLTÖM A TÁJÉKOZTATÓT

Az úgynevezett lökéshullám terápiát a vesekövek kezelésére fejlesztették ki, de bebizonyosodott, hogy a kezelés különböző ortopédiai elváltozások esetében is hatékony.

1991-ben a testen kívüli lökéshullám terápiát (ESWL) sikeresen alkalmazták pseudoarthrosis kezelésében. Néhány évvel később nagyon jó eredményeket értek el más ortopéd problémák kezelésében is.

A ballisztikusan gerjesztett lökéshullámokat sugarasan terjeszkedően juttatják a fájdalom helyére. Napjainkban ez a mobil és hatékony eszköz egyre inkább felváltja a régebbi nagyobb készülékeket.

Ez a terápia megoldás azoknak a betegeknek, akik a hobbijuk, munkájuk vagy életkoruk miatt krónikus fájdalommal küzdenek. A krónikus fájdalom miatt a betegnek gyakran fel kell hagynia a sportolással, és csak korlátozott munkavégzésre képes. A lökéshullámmal végzett fájdalom-terápia hatékony és gyors (a 2000 impulzusos kezelés csak 5-10 percig tart) és mellékhatások nélküli.

Mi az a lökéshullám és hogyan hat?

A lökéshullámok gyorsan terjedő akusztikus hullámok, amelyeket a kezelőfej segítségével jutattunk be a testbe. Ez adja meg az Ön szervezete számára a kezdő lökést az öngyógyuláshoz. A tüneti kezelés helyett krónikus fájdalma valódi okának terápiája valósul meg!

Az energiában gazdag akusztikus hullámok feloldják a triggereket, élénkítik az anyagcserét, fokozzák a vérkeringést és célzottan megindítják a szervezet öngyógyító mechanizmusait.

  • A kezeléssorozat gyógyszerek nélkül zajlik.
  • Kockázatmentes és rendkívül hatékony alternatívája a hagyományos kezelési módoknak.
  • lényegében mellékhatások nélküli kezelés csupán csekély fájdalommal és minimális mellékhatásokkal (kipirosodás, kis duzzanat) járó kezelés.

Mi az oka a fájdalompontok kialakulásának?

A mozgásszegény életmód, a rossz testtartás, az ülőmunka fokozottan hozzájárul a fájdalompontok kialakulásához. Azonban a túlzásba vitt mozgás, a megerőltető és monoton sporttevékenység is indukálhatja a fájdalmat. Gyógyító eljárásunk segítségével célzott kezeléssel szüntetjük meg panaszait.

Mik azok a triggerek?

Mozgás-szervrendszerünkben a legtöbb fájdalmat az úgynevezett trigger pontok okozzák. A triggerek tulajdonképpen tartósan jelenlévő, megrövidült és megvastagodott izomrostok, amelyeket gyakran egy baleset (rándulás, sportbaleset), egy rossz mozdulat (lumbago), vagy akár stresszhelyzet, illetve bármilyen a megszokottól eltérő megterhelés idéz elő.

Forrás:

www.btl-terapia.huSzeretnék időpontot foglalni!

Online időpontfoglaló alkalmazásunk segítségével önállóan, telefonos egyeztetés nélkül foglalhat kezelési.

IDŐPONT FOGLALÁS

Szeretnék kérdezni!

Felkeltette az érdeklődésés egy vagy akár több téma is a lubricus.hu oldalon? Adja meg nevét és e-mail címét, és írjon nekünk az alábbi „Kérdezni szeretnék!” szöveges felületbe, mi válaszolni fogunk a lehető legrövidebb időn belül!

Szeretnék időpontot foglalni!

Elektronikus időpontfoglaló alkalmazásunkon keresztül telefonos egyeztetés nélkül, önállóan foglalhat kezelési időpontot.

IDŐPONT FOGLALÁS

Szeretnék kérdezni!

Felkeltette az érdeklődésés egy vagy akát több téma is a lubricus.hu oldalon? Írjon nekünk az alábbi „Kérdezni szeretnénk” szöveges felületbe, mi válaszolni fogunk a lehető legrövidebb időn belül