Szolgáltatásaink

Dorn egészségtanácsadás

A Dorn-manuálterápia világszerte egyre népszerűbb gerinckorrekciós módszer. A kezelés nem csupán tökéletesen biztonságos, de rendkívül hatékony is. Mindössze 2-3 alkalom után látványos javulás várható, legyen szó szinte bármilyen gerinc- vagy egyéb mozgásszervi problémáról. Betegségek megelőzésére, illetve a már kialakult betegségek kezelésére egyaránt alkalmas.
BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL


Nagy intenzitású lézer

Fájdalommentesen fájdalom nélkül! Mondjon búcsút a kínzó ízületi fájdalmaknak, sarkantyúnak. A lökéshullám kezelés mellett már a lézerek nagyágyúja is elérhető nálunk!
BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL


Kinesio Tape

A Kinesio-Taping módszer kidolgozása a japán Kenzo Kase orvos-kiropraktőr nevéhez fűződik és a 70-es évekre nyúlik vissza. Az addig ragasztószalagokkal és kötésekkel rögzített ízületek és izmok ötletéből kiindulva a japán orvos kifejlesztett egy nyújtható, mozgékony szalagot, melyet a bőrre ragasztva lényegesen meggyorsul az ízületi és izompanaszok gógyulási ideje.
BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL


Lökéshullám Szeged

Ez a terápia megoldás azoknak a betegeknek, akik a hobbijuk, munkájuk vagy életkoruk miatt krónikus fájdalommal küzdenek. A krónikus fájdalom miatt a betegnek gyakran fel kell hagynia a sportolással, és csak korlátozott munkavégzésre képes. A lökéshullámmal végzett fájdalom-terápia hatékony és gyors (a 2000 impulzusos kezelés csak 5-10 percig tart) és mellékhatások nélküli.
BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL


Lézeres Kezelés Szeged

A lágy lézerterápia jól alkalmazható rosszul gyógyuló sebek, fekélyek valamint zárt izom és izületi sérülések kezelésében. Az akut betegségek kezelésére (lumbágó, arcüreggyulladás) elegendő néhány kezelés, egymást követő napokon. A balesetet követően kialakult duzzanatok, fájdalmak már az első kezelés alatt jelentősen csökkennek, sok esetben meg is szűnnek. A hosszú ideje fennálló deformálással, fájdalommal járó krónikus betegségek esetén hosszabb idejű a gyógyulás. Ezek kezelése kuraszerűen, több héten keresztül történik. Egy kezelés ideje betegségtől függően változó, de általában 15 – 20 percet vesz igénybe. Akut esetben a lézerterápiát nagy dózisban, krónikus problémáknál fokozatosan emelkedő mennyiségben használják.
BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL


Nyirokmasszázs

A szervezet keringési rendszerét a szív és az érrendszer mellett a nyirokrendszer képezi. A nyirokrendszer feladata a szövetekben keletkezett anyagcseretermékek összegyűjtése és eltávolítása. Működési zavar esetén pangás és következményes duzzanat alakul ki.
BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL


Fülpontok kezelése

A fül-akupunktúra csodákat tehet, pl. a fájdalmat percek alatt megszüntetheti. Nem minden esetben segít ugyan, de már az első próbálkozás alkalmával képes a gyógyuláshoz vezető folyamatokat elindítani. Mivel akupntúrát csak ovos vagy füladdiktológus természetgyógyász végezhet, esetünkben a tűt és a szúrást pici mágnesgolyók helyettesítik.
BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL


Ultrahang kezelés

Szervezetre gyakorolt hatásai: Fizikai: szöveti mozgást hoz létre, ezt nevezzük mikromasszázsnak, amely endogén hőképzést eredményez. Kémiai: oxidáló hatása révén a diffuziós folyamatok gyorsulnak, a besugárzott terület pH-jának alkalikus irányba való eltolódása. Biológiai: vasodilatatio, hyperaemia. Biológiai: vasodilatatio, hyperaemia.
BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL


Elektroterápia Szeged

Többségében fájdalomcsillapításra, fekélyek, decubitusok, bőrsérülések kezelésére alkalmas. Idült fájdalom esetén a gyógyszeres kezelés kiváltható vagy elhagyható. A fájdalom, a bőrelváltozás naponta többször kezelhető. A használata könnyen elsajátítható. Az otthon elvégezhető kezelés mentesíti a beteget a kezelésekre való bejárástól.
BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL


Orvosi segítség

Mint már említettem, nem biztos, hogy ez az utolsó állomása a pozitív folyamatnak, amibe belekezdett. Ez nem baj, biztos helyen jár. Közösen kijelöljük az utat, amit be kell járni és ebben segítünk is. Az orvosválasztás mindenki szabad döntése, tanácsot viszont szívesen adunk. Feltéve ha kéri és szüksége van rá!
BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL


Reiki

A Reiki egy gyógyító hatású energetikai módszer, amit egészségünk megőrzésére és gyógyulásunk elősegítésére használhatunk. Egy isteni eredetű, intelligens módon hatni képes energia közvetítésén alapul, ami beindítja és felerősíti öngyógyító folyamatainkat. A 19. század második felében, Dr. Mikao Usui által, Japánban újra felfedezett gyógyító rendszer.
BŐVEBBEN A TÉMÁRÓL


Arolo Tifar

AZ AROLO TIFAR egy összetett energetikai kezelési rendszer, pontos diagnosztikai módszerrel és gyors hatásmechanizmussal. Az emberi testet és lelket egy teljes rendszerként vizsgálja, így rendkívül hatékony módon teszi lehetővé a betegségek okának és tüneteinek együttes kezelését.
BŐVEBBEN A TÉMÁRÓLSzeretnék időpontot foglalni!

Online időpontfoglaló alkalmazásunk segítségével önállóan, telefonos egyeztetés nélkül foglalhat kezelési.

IDŐPONT FOGLALÁS

Szeretnék kérdezni!

Felkeltette az érdeklődésés egy vagy akár több téma is a lubricus.hu oldalon? Adja meg nevét és e-mail címét, és írjon nekünk az alábbi „Kérdezni szeretnék!” szöveges felületbe, mi válaszolni fogunk a lehető legrövidebb időn belül!

Szeretnék időpontot foglalni!

Elektronikus időpontfoglaló alkalmazásunkon keresztül telefonos egyeztetés nélkül, önállóan foglalhat kezelési időpontot.

IDŐPONT FOGLALÁS

Szeretnék kérdezni!

Felkeltette az érdeklődésés egy vagy akát több téma is a lubricus.hu oldalon? Írjon nekünk az alábbi „Kérdezni szeretnénk” szöveges felületbe, mi válaszolni fogunk a lehető legrövidebb időn belül